De meeste vrouwen kunnen nooit genoeg krijgen van handtassen. Er is ook zoveel leuks te verkrijgen waardoor je bij iedere outfit weer een ander tasje kunt dragen! Tassen zijn er echt niet meer alleen om je spullen in te vervoeren, maar zijn ook een echte fashion-statement. Ben jij nog op zoek naar een leuke tas? In dit artikel delen we de meest trendy en leukste tassen van dit moment.

Rieten tassen

Rieten tassen zijn terug van weggeweest! In de jaren ’60 liep Jane Birkin er nog veelvuldig mee, maar daarna was deze tas van het mode-straatbeeld verdwenen en was het voornamelijk op het strand te zien. Tegenwoordig hoef je de rieten tas niet meer alleen langs de kust te dragen, maar kun je hem ook gebruiken voor bijvoorbeeld een middagje winkelen. Het grote voordeel van een rieten tas is dat ‘ie lekker groot is, dus je kan er heel veel spullen in kwijt.

Circle tassen

Vorig jaar had je de bucket bag (een soort knapzak), maar dit jaar maken ronde tassen hun opkomst in de tassenwereld. De zogenoemde circle bag zijn rond van vorm en deze zomer zie je bijvoorbeeld veel rieten circle bags. Zo sla je dus twee modevliegen in een klap! Maar ook als de zomer voorbij is, kun je de circle bag blijven dragen. Kies dan bijvoorbeeld voor een leren exemplaar in donkergroene of bordeauxrode kleur.

Box-bag

Naast de ronde tas zijn vierkante schoudertasjes ook heel erg leuk en deze komen in allerlei kleuren, soorten en materialen. Je kunt dus experimenteren met nieuwe stijlen en altijd voor een tasje kiezen die bij je outfit past. Zo kun je bijvoorbeeld voor een doorzichtige box-bag gaan (als je durft). Of wat dacht je van croco-print of bloemetjesprint? De box-bag is eigenlijk een soort kubusvormige of rechthoekige tas en niet al te groot, dus vooral geschikt in de avond. Je kunt er net je telefoon en lipstick in kwijt.