Ga je binnenkort trouwen en ben je op zoek naar goedkope trouwkaarten? Dit is dan ook het moment om jezelf er eens in te verdiepen en dan kun jij nagaan wat er allemaal voor mogelijkheden zijn. Je kunt het namelijk zo duur maken als je zelf wilt, maar dat is vast en zeker niet de bedoeling. Je wil namelijk ook dat het feest groots is en de kaarten zijn dan eigenlijk maar bijzaak. Maar toch wil je dat anderen zich echt uitgenodigd en welkom voelen. Een goed moment om dan eens te bekijken wat er allemaal mogelijk is met de kaarten. Je kunt er namelijk veel kleur aan toevoegen, je kiest alleen de kleuren van de kleding waarin je gaat trouwen. Het is maar net wat er bij jou in de smaak valt en waar jij je goed bij voelt.

Kaarten ontwerpen

Het is altijd leuk om zelf de kaarten te ontwerpen, maar zorg wel dat jij er op tijd bij bent. Je kunt dan zelf een tekening maken bijvoorbeeld of de tekst alvast bedenken. Maar het is ook goed om er anderen naar te laten kijken of je te laten inspireren door voorbeeld kaarten. Als je dat namelijk doet, dan weet je wat er allemaal kan en dan krijg je vanzelf een mooi beeld van wat je wel en wat je niet zou willen. Dit is dan ook een goede eerste stap, en dan kun jij zelf beoordelen wat het voor jou zal worden met de trouwkaarten.

Wat zet je allemaal op de kaart?

Een goede vraag, daar heb je vast al wel over nagedacht:

  • Naam van de locatie.
  • Datum en tijden van het feest.
  • Een cadeautip.

Er is vast en zeker nog meer wat jij er op wilt zetten maar dan kun je dan op je gemak over nadenken.

Op tijd verzenden

Het is belangrijk dat je de trouwkaarten op tijd gaat versturen zodat iedereen er bij kan zijn! Je kunt het vaak maar beter een paar maanden van tevoren doen en daar kunnen anderen dan ook weer rekening mee houden. Iedereen zal er graag bij willen zijn dus begin er op tijd mee! Ook voor jezelf is dat prettig omdat je daardoor dan weer iets weg kunt strepen wat klaar is.