Het moment is aangebroken; de relatie wordt nu echt serieus. Om de verloving aan iedereen te laten zien gaan jullie verlovingsringen kiezen, waar moet je op letten? Hier zijn de voornaamste aandachtspunten bij de keuze van verlovingsringen Antwerpen Di Amore. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze specialisten.

● Kwaliteit voor een lage prijs. Ook voor een minder dure verlovingsring kun je kiezen voor diamant. In dat geval kies je voor een kleinere steen en een meer eenvoudige wijze van bewerking. Dat is beter dan een zeer gedetailleerde diamanten ring te kopen met een slordige afwerking.
● De meest populaire verlovingsringen zijn eigenlijk heel eenvoudig van ontwerp. Een elegante ring met een ingelegde diamant die geschikt is om dagelijks te dragen.
● De keuze voor het materiaal en de kleur van de ring is uiteraard persoonlijk, de meest populaire keuzes zijn platinum, wit, rozegoud of geel van kleur. Naast persoonlijke voorkeur kunnen overwegingen als de tint van de huid ook een rol spelen.
● Vraag altijd bij aanschaf van een diamanten verlovingsring naar een echtheidscertificaat, alle diamanten van Di Amore worden uitgebreid getest alvorens deze in de sieraden verwerkt worden.

Geen enkel verloofd stel is hetzelfde, daarom is ook iedere set verlovingsringen uniek. Bekijk de mogelijkheden in de hoofdstad van diamanten; Antwerpen.