Een kassasysteem, dit is een systeem dat geheel geautomatiseerd is. Dit systeem zorgt bij het versnellen en versimpelen van het opnemen van bestellingen en betalingen. In de horeca is het noodzakelijk dat de kassa snel en efficiënt werkt maar dat is niet de enige informatie dat de kassa moet verschaffen. Het betalen van zo’n kassasysteem gaat simpel met een maandelijks bedrag, de updates en back-up’s zijn vaak volledig gratis.

Voordelen van het gebruik van horeca software

Zo moet de kassasoftware gekoppeld zijn met de voorraadadministratie, wat veel kosten en tijd bespaart. De voorraadadministratie kan bijvoorbeeld aangeven wanneer er een product moet bijbesteld worden. Een van de mogelijkheden van een online kassasysteem, het kan de meest populaire dranken en gerechten ophalen die die dag verkocht zijn. Ook de omzet van het personeel, kan door dit systeem zeer simpel gezien worden. Het online kassasysteem kunt u raadplegen waar en wanneer u maar wilt. Ook het onhandige notitieboekje aan de tafels tijdens het opnemen van orders, kan de deur uit. Door dit systeem kunnen er smartphones en tablets gelinkt worden aan de kassa’s, hierdoor gaat het opnemen van orders vlotter en efficiënter.
Dus door een kassasysteem gaat het werk vlotter en efficiënter, gemakkelijke samenwerking tussen de keuken en bediening via de ticketprinters. Hierdoor is er minder stress op de werkvloer en het bespaart kosten, ook kan het assortiment automatisch bijgehouden worden.

Urenregistratie met horeca software

Tijdens het maken van de uurroosters, krijgt u zicht over alle kosten van uw personeel en de beschikbaarheid of afwezigheid van uw personeel. Ook de gewerkte uren zijn zeer gemakkelijk op te halen. Ook bij veel systemen kan het personeel zich registreren via hun vinger afdruk, zo houdt u simpel en automatisch de horeca urenregistratie bij. De roosters maken voor bedienings- en keukenpersoneel, gaat vlot en zodra u ze gemaakt heeft zijn deze simpel te verzenden via een e-mail of een app.