Zilveren armbanden geven een luxe uitstraling aan je stijl. Het toevoegen van een armband geeft jouw outfit een persoonlijke touch. De manier waarop jij je sieraden draagt, geeft veel weg over wie je bent. Aan de hand van een armband kan je jouw persoonlijkheid weergeven. Hoe combineer je jouw zilveren armband? En wanneer draag je welke armband?

Kleuren combineren

Zilver staat voor klassiek en stijlvol. Zilveren armbanden zijn goed te combineren met diverse kledingstijlen. Combineer bijvoorbeeld een of twee armbanden met een skinny jeans en een sportieve top of blouse, en je hebt een ideale outfit voor bijvoorbeeld school of werk. Combineer je een mooie grote zilveren armband met een jurkje, dan heb je een mooie outfit voor een feestje. Bij elke kledingstijl past wel een zilveren armband. Met een armband maak je je kledingstijl af. Voor het combineren van zilveren sieraden met je kleding geldt eigenlijk maar een simpele regel. Goud past vooral bij warme kleuren zoals rood en oranje, en zilver meer bij koude kleuren. Combineer je zilveren armband bijvoorbeeld met kleding in blauw- of groentinten.

Keuze van geschikte zilveren armbanden

Afhankelijk van hoe jij je voelt maak je de keuze voor een simpele zilveren armband zonder bedels, of een uitbundige armband waaraan een ander meteen herkent hoe jij je voelt. Met een uitbundige of grote armband maak je een statement. Je laat zo zien dat je aanwezig bent. Een grote armband is vooral geschikt voor feestjes, of voor als je ‘s avonds op stap gaat. Met een grote armband val je op. Soms is een ingetogen armband echter passender. Een smalle zilveren armband staat heel goed bij zakelijke activiteiten. Draag een smalle armband bij bijvoorbeeld een presentatie of sollicitatiegesprek. Een grote armband leidt teveel af bij het werk dat je op dat moment verricht. Smalle zilveren armbanden geven een verzorgde uitstraling. Voer jouw accessoires door in de rest van je outfit. Draag bij je armband een bijpassend zilveren kettinkje of eenvoudige oorbellen. Zo creĆ«er je rust in je uitstraling.