Mijn blog

Regel een barbecue workshop op locatie

Over het algemeen is barbecueën echt iets voor mannen. Toch zie je steeds vaker dat er ook vrouwen achter de zwarte kist staan. Is het dan echt zo makkelijk om te doen. Het antwoord daarop is ja. Toch zit er een bepaalde kwaliteit aan verbonden. Met bepaalde specialistische dingen kan u het vlees een andere kwaliteit geven. Met een barbecue workshop leert u al dit soort dingen en het is meteen een leuk uitje. Althans het is tegenwoordig ook mogelijk op een gewenste locatie.

Beter worden in barbecueën

Iedereen denkt dat hij of zei er wel mee uit de voeten kan. Toch zijn er veel dingen waardoor u het vlees nog lekkerder kunt maken. Dit zit hem zowel in de manier van bakken en het toevoegen van bepaalde ingrediënten. Met een bbq workshop leert u allerlei van deze zaken en daarnaast is het ook nog eens lekker om het eens te proeven van een echte bbq kok.

Een workshop bij u in de tuin

Deze workshops zijn locatie onafhankelijk. De barbecue workshop worden op locatie gegeven. Zo kunt u het bijvoorbeeld naar uw tuin laten komen, maar ook naar een locatie die u speciaal heeft afgehuurd. Het enige wat u hoeft te doen is het doorgeven van de locatie waar het bedrijf heen moet komen. Qua opbouwen hoeft u zich geen zorgen te maken want dit kan het bedrijf helemaal zelf.

Lessen van ervaren barbecue koks

Tijdens de bbq workshop krijgt u les van een of eerdere ervaren barbecue koks. Met al hun ervaring vertellen zij u de beste technieken en geven zij u de beste tips. Daarnaast gaat het natuurlijk om de smaakbeleving dus het proeven zal zeker niet ontbreken. Als laatst blijft het allemaal informatief dus de nodige feiten zullen ook worden verteld. Vaak zitten hier nog leuke weetjes bij ook.

Barbecue workshop als feest

Een barbecue workshop is eigenlijk niet iets wat mensen standaard doen. Het staat niet in het rijtje van varen of naar een restaurant gaan. Het valt meer onder de categorie proeverij. In dat geval wel eentje waarin u zelf ook leert hoe u het beste iets kunt klaarmaken.  U kunt dan ook de volledige bbq catering uitbesteden.

U kunt de bbq workshop regelen voor verschillende gelegenheden. Denk hierbij aan vrijgezellenfeetjes, jubileums of een weekendje weg met wat mensen. Denk er wel aan dat het vaak een mannelijke activiteit is. Het is zeker niet verboden voor vrouwen maar het grootste deel van de bezoekers is een man.

Hoe regelt u een barbecue workshop?

Als u een barbecue workshop wilt op locatie, dan kunt u dat makkelijk vinden op het internet door die woorden te plaatsen in de zoekbalk. Er komen dan vanzelf bedrijven naar voren die dit aanbieden. Klik op een van deze sites en bekijk wat het aanbod is. Als u vragen heeft is het zeker niet raar om even te bellen naar het desbetreffende bedrijf. Hoe het zit met de reisafstand kunt u ook het beste even nagaan bij het bedrijf waar u bent terecht gekomen.

Welke kleur ring past bij mij?

Ben je op zoek naar een ring voor een speciale gebeurtenis of wil je jezelf eens een cadeautje geven, of juist iemand anders verrassen. Er zijn uiteraard talloze redenen waarom je een ring zou willen kopen. Maar welke ring moet je nou kopen. Veel mensen kiezen voor trouwen voor goud. Nu kan je met andere gebeurtenissen kiezen voor een andere kleur ring. Elke kleur heeft een betekenis. In deze tekst lees je welke kleur ring bij welke gebeurtenis past.

De kleuren en hun betekenis

Rood:

Romantiek en liefde, dit is bij iedereen wel bekent. Een rood hart staat centraal voor de liefde. Het is daarmee gelijk ook een energieke kracht. Het is dus echt serieus als je iemand een ring geeft die iets rood heeft. Het is perfect voor bijvoorbeeld een verkeringsring. Dit is tegenwoordig helemaal in. Voor het verloven geven ze dus al een ring. Wacht niet langer en geef er een aan je grote liefde. De vriendelijke kleur van rood is roze. Dit zou voor je Valentijn misschien iets kunnen zijn. Het is een iets minder directe kleur.

Groen:

Rust en puur. Dit kan iets zijn voor iemand die je liefhebt die graag in de natuur is. Het zou een betekenis kunnen overgeven dat je degene vertrouwd en liefhebt. Het is een iets nuchtere kleur dan rood of roze. Ben je dus niet zo dromerig en vooral nuchter? Dan is de oplossing voor jou!

Blauw:

Deze kleur staat voor verfrissing. Wil jij het met iemand goed maken en opnieuw beginnen? Dan zou je een blauwe ring moeten kopen. Je geeft aan dat het je spijt en het graag anders ziet. Wat is er dan mooier om dat te doen door middel van het geven van een ring.

Paars:

Heb je iets te vieren of je geeft je geliefde een cadeau omdat bijvoorbeeld je zaken goed gaan of jullie hebben een mijlpaal bereikt, dan is paars de perfecte kleur. Deze kleur staat voor luxe en prestatie. Ben jij een echte gentleman? Dan past dit dus echt bij jou!

Zilver:

Deze kleur wordt vaak gebruikt om statigheid uit te stralen. Zilver staat bij elke kleur en is dus perfect voor iemand die zich modieus en volledig kleed. Zilver is samen met goud de veiligste kleuren die je kan kiezen. Dit zegt niet dat ze minder speciaal zijn. Het zijn beide mooie kleuren. Een zilveren ring is dus altijd een goed keus.

Zwart:

Dit is erg speciaal. Deze kleur kan je geven om samen met iemand te rouwen of dragen bij een verdrietige gebeurtenis. Zwart staat ook voor verbondenheid. Het kan je bestaande band met iemand hechter maken.

Gouden ring kopen:

Gouden ringen worden het meest gekocht. Het vertelt iemand dat je hem of haar het belangrijkst in je leven vindt. Het staat ook voor verbondenheid en romantiek. Een gouden ring heeft alles om zo veel mogelijk liefde over te brengen naar degene van wie je houdt. Je kan natuurlijk ook een gouden ring combineren met een van de bovenstaande kleuren, door bijvoorbeeld een mooie edelsteen. De ring geeft dan een dubbele boodschap.

In samenwerking met: Finaste

Tips voor budgetproof eten bestellen

Als je op je budget moet letten is eten bestellen waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt. Eten bestellen is doorgaans toch juist hartstikke prijzig? Voor hetzelfde bedrag van één keer een maaltijd laten bezorgen, kan je immers vaak meerdere dagen zelf wat koken. Wanneer je dit denkt, heb je het bij het verkeerde eind. Ook bij maaltijdbezorging zijn er immers verschillende mogelijkheden om te besparen. In dit artikel vertellen we hoe je een makkelijke maaltijd bestellen zo goedkoop mogelijk kan houden.

Bestel minder

Dit klinkt misschien als een voor de hand liggende tip, maar wordt nog veel te vaak vergeten. Men is al snel bang dat ze te weinig eten in huis halen. Bedenk echter wel dat de grote van de porties bij bezorgde maaltijden veel groter is dan je thuis zou serveren. Daardoor kan je vaak één gerecht al met twee personen delen. Door hier rekening mee te houden, kan je flink besparen op de totale kosten.

Bestel je maar voor één persoon? Zorg er dan voor dat je na de bezorging het gerecht in tweeën splitst. Zo houd je ook nog wat over voor de volgende dag, waardoor je op de lange termijn goedkoper uit zal zijn. Wat eten we vanavond 1 persoon? Iets makkelijks, snels en een gerecht waar je twee of meerdere dagen van kunt eten.

Trap niet in extra’s

Eten bestellen amsterdam is heel eenvoudig. Er zijn genoeg bezorgrestaurants die jou de lekkerste maaltijden kunnen leveren. Maar hoe beperk je de kosten?

Veel restaurants bieden zogenaamde extra’s. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een blikje frisdrank, extra saus of een ijsje. Het is natuurlijk heel verleidelijk om dit mee te bestellen, maar bedenk wel dat ze voor deze extra’s vaak de hoofdprijs vragen. Waarom twee euro voor een blikje frisdrank betalen als je zelf drinken in de koelkast hebt staan? Of een potje saus van ruim een euro als je zelf allemaal flessen in de kast hebt staan? Laat deze extra’s daarom zoveel mogelijk links liggen. Zo bespaar je eenvoudig veel geld.

Bespaar op de bezorgkosten

Wanneer je eten thuis laat bezorgen moet je meestal ook extra geld voor de bezorging betalen. Logisch ook, want deze bezorgers moeten immers ook betaald worden voor hun diensten. Dit maakt een bestelling echter al gauw drie euro of meer duurder. Dit zijn kosten die je eigenlijk wil voorkomen. Gelukkig bieden de meeste restaurants gratis bezorging bij een minimumbedrag aan. Dit betekent uiteraard dat je niet moet bestellen om het bestellen, maar het kan soms wel lonen om te kijken hoe ver je nog van dit bedrag bent verwijderd.

Als dit slechts één of twee euro is, ben je vaak goedkoper uit als je nog iets kleins besteld. Zo bespaar je niet alleen op de bezorgkosten, maar krijg je ook nog eens een extra gerechtje of een blikje frisdrank cadeau.

Wil je van eten bezorgen Enschede gebruik maken? Kijk dan eerst naar de hoogte van de bezorgkosten en het minimumbedrag bij gratis verzending. Zo kan je zelf berekenen bij welk restaurant je uiteindelijk voordeliger uit zal zijn. Slim en voordelig eten bestellen is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

3 tips om je uitzet sneller bij elkaar te krijgen!

Ben je van plan om binnenkort op jezelf te gaan wonen? Of zijn dit nog enkel dromen, maar wil je jezelf wel alvast goed voorbereiden? Goed plan! Op jezelf wonen behoort immers tot één van de grootste mijlpalen van jouw volwassen leven. Wanneer je voor het eerst een eigen woning betrekt, zal je merken dat je voor heel veel extra kosten komt te staan. En dan hebben we de inrichting natuurlijk nog niet eens meegerekend. Daarom is het belangrijk om vroegtijdig met het verzamelen van een uitzet te beginnen. Maar hoe krijg je deze nu zo snel mogelijk bij elkaar? En waar moet je aan denken? Wij geven 3 praktische tips!

1.     Wat heb ik nodig?

Als je aan de uitzet denkt, denk je wellicht aan de dingen die het meest voor de hand liggen. Een bed, bank, eettafel, enzovoorts. Maar vergeet niet dat je echt helemaal niets meer in huis hebt straks. Je zal dus ook wat nodig hebben om alles aan te kleden. Denk aan bed textiel, zoals een dekbedovertrek, hoeslaken, enzovoorts, maar ook aan keukengerei. Er komt meer bij kijken dan je zou denken.

Vind je het lastig om een uitzetlijstje te maken? Vraag dan om hulp aan je ouders of vraag advies aan vrienden die al op zichzelf zijn gaan wonen. Je kunt er ook voor kiezen om je huidige woning door te lopen en alle kastjes te doorzoeken. Wat wordt er allemaal gebruikt bij jullie in huis en wat is ook voor jou noodzakelijk?

2.     Slim besparen

Een uitzet is natuurlijk al duur genoeg. Daarom is het fijn als je op enkele zaken kunt besparen. Gelukkig zijn er vaak relatief goedkope oplossingen te vinden. Houd bijvoorbeeld tweedehands verkoopsites in de gaten en vraag in je omgeving of je enkele dure spullen kunt overnemen. Zo kan je veel geld besparen en houd je geld over om bepaalde zaken, waar je meer belang aan hecht, voor een hogere prijs aan te schaffen.

Denk bijvoorbeeld aan geavanceerd keukengerei als je dol bent op koken of kwalitatieve dekbedden als je een zeer onrustige slaper bent. Dit is voor iedereen een zeer persoonlijke keuze. Probeer vooraf een budget op te stellen en schrijf achter ieder product hoeveel je hier maximaal aan uit wil geven. Zo kan je makkelijker binnen het gestelde budget blijven.

3.     Vraag uitzet cadeaus bij speciale gelegenheden

Krijg jij ook altijd de vraag wat je voor je verjaardag/sinterklaas/kerst of een andere bijzondere gelegenheid wilt? En weet jij deze vraag bijna nooit te beantwoorden? Probeer deze dan nu juist met beide handen aan te grijpen en vraag naar spulletjes op je uitzetlijstje. Denk bijvoorbeeld aan keukengerei, bed textiel of mooie handdoeken. Iedereen weet waarschijnlijk al dat jij plannen hebt om op jezelf te gaan wonen, dus dan willen ze je vast helpen bij het verzamelen van een flinke uitzet. Wil je deze spullen toch liever zelf uit kiezen?

Vraag dan gerust om een financiële bijdrage en bewaar dit geld in een speciaal potje. Dan kan je op een later moment eenvoudig die mooie hoofdkussens halen bij Weidswonenenslapen.nl en kost dat jou verder niks extra’s!

5 handige tips om van je smartphone verslaving af te komen

Ken je het gevoel dat je altijd bereikbaar moet zijn? Je hebt je telefoon altijd in de buurt. Onderweg lees je je appjes, mailtjes en check je social media. Tijdens je werk ligt je smartphone naast je en misschien neem je de telefoon zelfs mee naar de wc…

Ongemerkt veroorzaakt die smartphone veel stress, met gevolgen voor je gezondheid en geluk. Heb je nog tijd voor mannendingen, je partner, gezin, sport, vrienden of hobby’s? Wil je weer gewoon leven zonder de constante druk van bereikbaarheid en zonder die telefoon eeuwig aan je zij?

Hieronder geven we je 5 praktische tips die je helpen los te komen van je smartphone.

Tip 1: Nuttig of nutteloos

Zet eens op een rij wanneer je de telefoon echt nodig hebt om nuttige zaken te regelen. Denk bijvoorbeeld aan bankzaken en berichten. Hoeveel keer per dag heb je daar echt je smartphone voor nodig? Past je gebruik hierbij of scrol je veel te veel nutteloos in het rond? Maak tijd voor belangrijke zaken, zoals lifestyle en reizen!

Tip 2: Haal social media van je telefoon af

Door deze apps te verwijderen krijg je niet meer heel de dag door berichten. Je hoeft echt niet heel de dag online bereikbaar te zijn. Zet ook je push-up berichten uit! Teveel in een keer? Verwijder de social media stapsgewijs.

Tip 3: Liever bellen

Zeg tegen je vrienden en familie dat je niet meer de hele dag online bent. Willen ze even langskomen? Van harte welkom! Maar een telefoontje vooraf is wel prettig, omdat je elkaar anders misschien misloopt. Bellen is sowieso veel persoonlijker toch?

Tip 4: Vertel het aan de mensen om je heen

Helemaal stoppen met social media is niet nodig! Plan gewoon vaste momenten in. Dat geeft rust. En je omgeving? Die is snel genoeg gewend aan jouw nieuwe manier van doen.

Tip 5: Slapen zonder mobiel

Het blauwe scherm van je smartphone is een echte stoorzender als je gaat slapen. Leg je telefoon een uur voor je naar bed gaat weg. En bedenk, wat is fijner dan rustig wakker worden en ontbijten zonder een scherm voor je neus.

Deze tips gaan echt helpen! Begin klein, maar je merkt snel dat het rustiger is zonder die verstorende telefoon. Na even wennen merk je al snel dat je meer tijd hebt voor jezelf, mannendingen, lifestyle en reizen. Veel succes én plezier met je slimmere smartphone gebruik.

8 voedingstips voor een strakke en platte buik

Vrouwendingen… Kunnen we daar de wens van een platte buik toe rekenen? Voor veel vrouwen is dit een felbegeerde, vaak moeilijk te behalen wens. Het verminderen van stress en veel sporten zijn belangrijke onderdelen in het proces om een strakke buik, maar ook gezonde voeding is enorm van belang.

Omdat we alles over beauty willen weten en dus ook over strakke buiken, geven we je in dit artikel 8 voedingstips voor een strakke en platte buik!

1. Spinazie

Spinazie staat vooral bekend om de hoeveelheid calcium en weinig calorieën die het bevat. Daarnaast geeft spinazie je voor langere tijd een verzadigd gevoel. Denk eens aan spinaziestamppot of een heerlijke groene smoothie.

2. Vette vis

Als we het hebben over vette vis, hebben we het over onder andere tonijn, zalm en haring. Deze zijn zeer rijk in omega 3 vetzuren, eiwitten en vitamine D. De omega 3 stimuleert je metabolisme bij het verbranden van vet en houdt je cortisolgehalte laag.

3. Eieren

Eieren zijn rijk aan eiwitten, stimuleren de vetverbranding en bevatten vitamine B12. Daarnaast vult het eten van een eitje enorm, waardoor je minder snel honger krijgt.

Eet maar eens een eitje bij het ontbijt; je zult zien dat je de hele morgen gehouden bent.

4. Water en thee

Bewezen is dat water en thee zorgen voor een snellere stofwisseling, snelle vetverbranding en minder eetlust. Drink daarom minstens 1,5 liter per dag!

5. Magere yoghurt

Magere yoghurt zit vol met probioticum en zorgt voor een betere spijsvertering. Een tip van ons: Griekse yoghurt bevat ook nog eens veel proteïnen.

6. Kip/kalkoen

Kies bij het eten van vlees voor kip of kalkoen. Ze bevatten weinig calorieën, veel proteïnen en helpen je bij de vetverbranding.

7. Groente en fruit

Groente en fruit bevatten over het algemeen weinig calorieën, zijn rijk aan vitaminen, mineralen en water. Bewezen is dat mensen die veel groente en fruit eten, minder last hebben van overtollig vet.

8. Omzeil simpele koolhydraten

Simpele koolhydraten, zoals wit brood, koekjes, frisdrank en kant-en-klaar maaltijden, bevatten geen vitamines, vezels of mineralen. Zijn ze als het ware `leeg` en zullen dus absoluut niet bijdragen aan een strakke buik.

Nieuwsgierig geworden na het lezen van dit artikel? Bekijk dan onze overige artikelen over reizen, vrouwenzaken en alles over beauty!

Het belang van goede kraamzorg

Professionele kraamzorg

Zo’n nieuw wereldburgertje wat iedereen wil komen bekijken zet het leven flink op z’n kop. Gelukkig is er voor de kraamdagen professionele hulp. Zo kunnen de kersverse ouders toch genieten van de kraamtijd; een tijd die trouwens voorbij vliegt.

Wat doet de kraamzorg?

Beter kun je vragen; wat doet de kraamzorg niet? Dat is korter te beantwoorden. Primair is de kraamzorg voor de zorg voor moeder en baby. Een bevalling is vermoeiend, een baby vraagt speciale zorg. En die speciale zorg moet opgestart worden. De kraamzorg geeft dan ook de tips bij het verzorgen van de baby. Hierin houden de ouders een stukje regie; als je graag borstvoeding wil geven geeft de kraamzorg adviezen, maar als je voor flesvoeding kiest krijg je daarvoor instructies. In een later stadium krijgen ouders de tips van het consultatiebureau. Maar dan is de baby al een hele dreumus, en de moeder uitgerust.

En wat nog meer

Overlappend met de zorg voor moeder en kind is al het huishoudelijke. Hygiëne is belangrijk, een baby is nog niet tegen alles bestand, het huis schoon houden gaat lastig met zoveel bezoek over de vloer. Daarbij is het wel zo leuk en gezellig als al dat kraambezoek koffie en beschuit met muisjes aangeboden krijgt. Het altijd zo rustige huis wordt meer een druk bedrijf. Het is alleen al niet uitzonderlijk als je een was per dag hebt. Een taak van de kraamzorg is het creëren van rust in de stressvolle periode, en daar zijn ze succesvol in.

Al met al nuttig

Na een aantal dagen is het meeste bezoek wezen kijken. Ook zal er bij de ouders een ritme zijn; zo zal ‘s middags even slapen voor moeder en kind een gewoonte zijn. De taak van de kraamzorg zit erop en zal doorgaan naar een ander adres waar een baby geboren is.

Tips voor het gebruik van een verhuislift.

Wanneer je gaat verhuizen zijn de voorbereidingen vooraf stressvol. Je moet de beslissing nemen of je de verhuizing zelf gaat doen of alle werkzaamheden aan een verhuisbedrijf overlaat. Als je binnen Nederland gaat verhuizen, is het mogelijk om de verhuizing helemaal zelf te regelen. Ga je echter naar een bovenetage verhuizen, dan heb je daar in veel gevallen een verhuislift voor nodig. De trap of de lift in het gebouw kan te smal zijn om grote meubelstukken naar boven te sjouwen.

De regels voor het gebruik van een verhuislift.

In veel gemeentes heb je een vergunning nodig om te mogen verhuizen met een verhuislift. Je moet zo’n vergunning aanvragen bij de gemeente waar je naar toe verhuisd. In een drukke straat, waar veel mensen lopen en veel verkeer aanwezig is, is een vergunning nodig. Het is belangrijk dat je voor een verhuizing met een verhuislift de regels in acht neemt die door de gemeente zijn opgesteld.

De ruimte tussen de lift en de muur moet voldoende zijn. De afstand mag niet meer zijn dan 7 meter. De lift zal altijd een bepaalde hoek moeten hebben om de stevigheid te waarborgen. De hoek die een verhuislift moet hebben, bedraagt tussen de 30 en 85 graden. De hoek wordt voor een groot deel bepaald door de hoogte van de etage waar je naar toe verhuisd. De plaats waar de verhuislift wordt opgesteld moet voldoende groot zijn. Staat de verhuislift op een auto dan moet de ruimte minimaal 8 x 4,5 meter zijn (dat komt overeen met 1,5 parkeerplaats). De verhuislift moet zo worden geplaatst dat hij voor het balkon of raam kan worden opgesteld waardoor je spullen naar binnen moeten.

Het gewicht dat op het plateau van een verhuislift mag worden geplaatst mag niet zwaarder zijn dan 400 kilogram. Een piano zal, als hij moet worden verhuisd, een van de zwaardere stukken zijn. Toch zal ook een piano de 400 kilogram niet overschrijden. Een meubelstuk mag op het vlak van 2,4 x 1,6 meter wel een beetje oversteken. Wanneer er wordt gesproken van een beetje dan is dat ook een beetje. Laat je een meubelstuk te veel over het plateau heenkomen, dan zou het met het naar boven transporteren kunnen gaan wankelen en eraf vallen.

Zorg voor voldoende hulp tijdens het verhuizen.

Wanneer je gaat verhuizen is het verstandig om die vrienden of kennissen te vragen die van aanpakken weten. Je zou ook een verhuislift kunnen huren waarbij een bediende aanwezig is. Hij weet uit ervaring wat verantwoord naar boven kan worden getransporteerd.

Zó komt u van hard water af

Hard water is water dat calcium, magnesium en mineralen bevat. Wanneer het water uit de kraan komt heeft het een lange weg afgelegd. Hard water kan direct en indirect gevolgen hebben voor huishoudelijke apparatuur en het milieu.

Bij het verwarmen van hard water ontstaat er ketelsteen. Ketelsteen is warmte-isolerend en is daarom slecht voor de warmteoverdracht in o.a. een verwarmingselement. Wanneer hard water met zeep wordt gecombineerd kan er grauwe neerslag door kalkzepen ontstaan. Hoe harder het water, hoe meer zeep moet worden toegevoegd. Waarbij er meer geld moet worden uitgegeven. Daarnaast zorgt hard water voor kalkaanslag in de keuken, badkamer, toilet en ook in de leidingen en elektrische apparaten. Het is dus belangrijk om het kalk uit het water te verwijderen. Dit kan door middel van het plaatsen van een waterontharder.

Met een waterontharder wordt het water behandeld, waardoor huishoudelijke waterleidingen, warmwatertoestellen en elektrische toestellen worden beschermd. Ook om het lichaam goed te verzorgen is het belangrijk om kalkvrij water te hebben om de huid en haren een natuurlijk zacht gevoel te geven.

Soorten Waterontharders

De waterontharders zijn vooraf ingesteld, volautomatisch (behalve bijvullen met zout), efficiënt, zuinig en onderhoudsvrij. Voor consumenten zijn er doorgaans twee soorten waterontharders:

Magnetische waterontharder
De magnetische waterontharder wordt op de waterleiding geplaatst. Met zijn magnetische spanning zorgt de ontharder ervoor dat het kalk dat door de leiding stroomt zich niet kan hechten. Het haalt de kalk dus niet daadwerkelijk uit het water. Er wordt door professionals vaak getwijfeld aan dit type waterontharder, omdat de werking ervan niet goed bewezen kan worden.

Ionenwisselaar
De ionenwisselaar wordt tussen de waterleidingen geplaatst en het water stroomt ook door deze ontharder. Het kalk wordt daadwerkelijk uit het water gehaald, zolang de capaciteit niet wordt overschreden (het aantal liters water wat het apparaat kan ontharder).

Voordelen van een waterontharder

Een waterontharder zorgt voor zacht water en dat biedt vele voordelen:

  • U heeft minder stookkosten door waterontharding.
  • Het water smaakt beter.
  • U kunt Besparen op zeep en schoonmaakmiddelen.
  • Eczeem: de huid wordt in veel gevallen aanzienlijk verbeterd.
  • Langere levensduur van apparaten en textiel.
  • Het is beter voor het milieu.
  • Er is sprake van minder energieverbruik.

Er zijn dus genoeg redenen om een waterontharder aan te schaffen. De installatie kan door professionals worden geregeld.

Sokken of kousen?

We weten allemaal dat vrouwen kniekousen dragen in de vorm van pantysokken. Dat is algemeen geaccepteerd en absoluut niet vreemd. Maar waarom zou een man kniekousen willen dragen en niet gewoon een paar sokken of zelfs blootsvoets in de schoen gaan? Daar zal ongetwijfeld een goede reden voor zijn!

Het waarom

Heb je weleens in de trein onderweg naar je werk of op een terras bij het drinken van een lekker koud biertje een man tegenover je gehad die met zijn benen overelkaar zat en je een flinke bos haar onder zijn broekspijp zag komen? Je bent meteen wakker als je dat tegenover je hebt of je bent je lust in dat koude biertje alweer kwijt. Zou het niet fijn geweest zijn als de persoon in kwestie iets meer moeite had gedaan om die bos met haar weg te werken onder een paar sokken?

Tip: https://www.hemdvoorhem.nl/falke-sneaker-sokken

Maar om eerlijk te zijn, sokken zijn dan vaak ook nog niet afdoende om dat bos met haar weg te werken omdat sokken over het algemeen kort zijn. Wat wel werkt zijn kousen! Kousen zijn langer als gewone sokken. En daar heb je meteen het antwoord op de vraag waarom een man kniekousen zou dragen…. Wat zouden nog meer redenen kunnen zijn:

Hij werkt in een bepaalde beroepssector waardoor dat nodig is, zoals een jager of boswachter.

Hij draagt een traditionele klederdracht, wat dacht je van de boeren in ons land niet zolang geleden, een mooi paar set kniekousen onder de bolbroek!

Het word vereist door het bedrijf waar hij werkt.

Medische redenen.

Er zijn altijd wel meer redenen te vinden. Om welke reden je ze ook draagt, ook in deze categorie vind je weer een overvloed aan verscheidenheid. Ze zijn er voor de zakenmannen, voor degene die ze liever in de vrije tijd draagt. Ook weer met of zonder binnennaad, wol of katoen, dik of dun… Kortom, er is een brede range aan kniekousen.

Uitgelicht: https://www.hemdvoorhem.nl/falke-homepads

Hardlopers

Omdat dit fenomeen al jaren zichtbaar is, is het geen trend die hardlopers zetten bij het dragen van kniekousen. Deze worden gedragen omdat de kniekous een soort van compressie of stevigheid geven aan de kuit. Door de compressie word de bloedsomloop gestimuleerd in de spieren waardoor verzuring tegengegaan word.  Heb je gauw last van een kuitblessure dan is het zeker wel ideaal om ze te dragen. Uiteraard kies je niet voor een gewoon model, maar juist eentje die geschikt is voor het hardlopen.