Op zoek naar een professionele decoupeerzaag? Misschien is dan een decoupeerzaag van het merk Mafell iets voor jou. Deze zaagmachines staan namelijk bekend om hun duurzaamheid en kwaliteit. Hierdoor zijn deze decoupeerzaagmachines uitermate geschikt voor de professionele zaagklussen. Denk hierbij aan het zagen van hardhout of laminaat. Naast de zaagmachines heeft het merk Mafell ook andere elektrische gereedschappen. Denk hierbij aan frees- en boormachines. Mocht je dus nog meer gereedschap nodig hebben, dan kun je dit allemaal halen bij Mafell.

Mafell decoupeerzaag kopen?

Zoals al duidelijk werd gaat het om gereedschap van een hoogwaardige kwaliteit. Dit is ook terug te zien in de prijs van deze machines. De decoupeerzagen zijn namelijk niet echt goedkoop. Zo betaal je al gauw vijfhonderd euro! Het is daarom belangrijk om de decoupeerzaag aanbiedingen in de gaten te houden. Hierdoor kun je veel geld besparen tijdens de aankoop.

Assortiment

Het assortiment van het merk Mafell is niet heel erg uitgebreid. Dit betekent dat je niet heel veel keuze hebt. Zo heb je de keuze uit één decoupeerzaag, de Mafell P1cc MaxiMax. Deze machine is van een hoge kwaliteit en kan uitgerust worden met een decoupeerzaag geleiderail. Hierdoor is het mogelijk om eenvoudig en snel rechte zaagsneden te maken. Daarnaast beschikt de P1cc over een aantal krachtige functies. Zo is deze Mafell decoupeerzaag uitgerust met een krachtige elektromotor van maar liefs 900 Watt. Dit betekent dat deze machine voldoende vermogen heeft om de wat dikkere materialen te kunnen zagen.

Wanneer je kiest voor de Mafell P1cc MaxiMax, dan worden er een aantal handige accessoires meegeleverd. Denk hierbij aan decoupeerzaagbladen, voetplaat en geleiderail. Door het handige systeem van deze machine kun je eenvoudig de zaagbladen verwisselen. Daarnaast zorgt de voetplaat ervoor dat je tijdens het zagen meet steun hebt, waardoor je nog mooiere zaagsneden kunt maken. Ook wordt alles geleverd in een handige opbergkoffer. Mocht je klaar zijn met zagen dan kun je alles eenvoudig opbergen.