Fotocadeaus, ze zijn er al een behoorlijk tijdje en blijven immens populair. Met deze gepersonaliseerde cadeaus kun je eigenlijk nooit de fout in gaan. Want wie vindt het nu niet fijn om een cadeautje te krijgen waar een beetje aandacht en creativiteit in gestopt is? Fotocadeaus zijn daarbij ook nog eens heel breed inzetbaar en het hoeft zeker niet altijd om een mooie familiefoto te gaan. Je kunt ook kiezen voor natuurfoto, bedrijfsfoto, geliefde reisfoto of een ander beeld dat speciale herinneringen oproept bij de ontvanger. Hieronder vind je een aantal gelegenheden met tips voor bijpassende fotocadeaus.  

Voor onderweg
Misschien is je beste vriendin een wereldreis aan het plannen en wil je haar iets persoonlijks meegeven op reis. Of ben je van plan je gezin te verrassen met een weekendje weg. Er zijn heel veel lieve, grappige en functionele fotocadeaus die passen bij het thema reizen of handig zijn voor onderweg. Je kunt kiezen voor een iets groots, zoals een bedrukte koffer of een strandlaken met een mooie fotoprint. Maar ook kleinere fotocadeaus voor onderweg zijn er in overvloed: kies uit onder meer gepersonaliseerde slippers, sleutelhangers, laptop sleeves en telefoonhoesjes.

Voor op kantoor
Bij deze categorie fotocadeaus kun je denken aan een leuke kantoor mok voor je jarige collega of een bedrijfsnaambord voor iemand die een eigen onderneming is gestart. Je kunt ook een mooie bedrijfsfoto laten afdrukken. Op dit gebied is van alles mogelijk. Zo kun je een bedrijfsfoto of logo laten printen op heel diverse materialen. Voor een stijlvol resultaat kun je een foto drukken op bijvoorbeeld plexiglas. Liever een industriĆ«le look? Kies dan voor een foto op brushed dibond platen.  

Voor in de keuken
Er zijn ontzettend veel leuke fotocadeaus te krijgen voor diegenen die van koken en bakken houden. Ken jij iemand die veel tijd in de keuken doorbrengt en zoek je een bijpassend fotocadeau? Maak voor deze persoon een bedrukt dienblad om al dat lekkers op te serveren. Of kies bijvoorbeeld voor een foto op een schort. Daarnaast is het mogelijk kookboeken te personaliseren of een fles olijfolie of wijn te laten bedrukken met een print naar wens.

Voor het huis
Naast de keuken zijn er tal van andere vertrekken in een woning waarvoor passende fotocadeaus te vinden zijn. Denk aan een bedrukt dekbedovertrek voor de slaapkamer, placemats voor de eetkamer, een geboorteposter in de babykamer of een grappige deurmat in hal. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een housewarming, geboorte, verjaardag of verhuizing, in deze categorie zijn de mogelijkheden eindeloos. Naast allerlei objecten die te bedrukken zijn kun je er ook voor kiezen een mooie reisfoto of familiefoto te vergroten. Voor een stralend en origineel resultaat kun je de foto afdrukken op plexiglas bijvoorbeeld.