Als jij de gelukkige bent die verantwoordelijk is voor het regelen van carnavalsartiesten, en niet weet waar je het zoeken moet, zit je bij ons zeker goed! Kan jij ook niet wachten tot het leukste verkleedpartijtje van het jaar is aangebroken waarbij je ongegeneerd in je teletubbie pak mag hossen op oempa loempa muziek? Dat snappen we helemaal! Om alvast in de stemming te komen hebben wij daarom voor jou de volgende carnavalsartiesten op een rijtje gezet die je ook nog eens eenvoudig online kan boeken.

1. Feestduo Toe Maar
Veel Brabandser dan deze artiest gaat het niet worden. Dit Brabandse familie duo bestaande uit vader Patrick en zijn dochter Joanne nemen je mee in de wereld van de carnavals hits, van Zuid-Amerikaanse, tot aan Duitse en Nederlandse carnavalskrakers. Ze zijn van alle markten thuis. De strandballen vliegen door het publiek terwijl Feest duo Toe Maar, niet te verwarren met Doe Maar wiens componist Henny Vrienten ook uit Brabant komt. Een gezellig carnavalsfeestje voor jou zal bouwen. Hun eigen hits ‘Waar is Anton?’ en ‘Heb ik jou op Tinder gezien?’ sloegen bijzonder goed aan onder iedere leeftijd. Zo was Feest duo Toe Maar te gast bij 3FM, Omroep Brabant TV en ‘Heb ik jou op Tinder gezien?’ werd gebruikt voor een item in RTL Boulevard. Als dat geen leuke avond beloofd!

2. De mannen van Oranje
De huiszanger van het beroemde Amsterdamse café Bolle Jan begeleid door muzikanten uit de band van Wolter Kroes en Andre Hazes Jr. betekent een feestje vol Hollandse gezelligheid en meezingers!

3. De Pintermannen
Deze carnavalsartiest is samen met twee vrienden als grap begonnen, maar inmiddels zijn ze een behoorlijk serieus en ervaren carnavalstrio met vele geslaagde feestjes op hun naam. Dit betekent natuurlijk niks minder dan 100% feest en entertainment! Een hoop confetti, vlaggetjes, volkse meedein melodieën en de polonaise en hun grote dosis met humor en interactie maakt De Pintermannen wie zij zijn. Wil jij ook lekker rond springen en meezingen? Dat kan zeker, want niets is te gek bij De Pintermannen.

4. De Stropers
Deze brassband bestaande uit 18 man komt graag optreden voor een hele vriendelijke prijs om jouw Carnaval tot een waar succes te maken. Geniet van carnavalsklassiekers als “Het Slavenkoor” en “De Keukendeur”.

5. Michael Never
Deze Brabantse DJ geeft de nodige dosis creativiteit aan jouw carnavalsfeest. Michael: “In het carnavalsseizoen vind ik het leuk om carnavalsmuziek om te toveren tot een hardstyle knaller.”
Wil je nog meer carnavalsartiesten bekijken? Zoek dan naar deze artiesten op de website van Plugify:
Feestduo tsonge-jonge, Wilfried Wildschwein, Anita’s Schlager parade, Kimberly Hennipman, Marcelino und die partymadln, Lady Toroz, DJ Marcel.