De trouwlocaties, het maakt een groot onderdeel uit van de bruiloft net zoals een mooie trouwauto. Het is voor velen erg belangrijk. Het heeft ook een grote invloed op de sfeer binnen de bruiloft. Kortom dit moet gewoon in orde zijn. Het bedenken van zo’n trouwlocatie kan nog wel eens lastig zijn en het weer moet natuurlijk ook nog meezitten. En nog belangrijker er moet genoeg ruimte zijn voor iedereen. Geen paniek in dit artikel hebben wij een paar trouwlocaties voor jou op een rijtje gezet zodat jij alvast een paar leuke ideeën hebt.  

Kasteel

Misschien heb je er vroeger wel eens aan gedacht, trouwen in een kasteel. Het is een soort van sprookje die uitkomt. Dus wil jij de ultieme sprookjesbruiloft beleven? Dan is deze locatie zeker wat voor jou! Er zijn in Nederland meer dan genoeg kastelen waar jullie de ultieme bruiloft kunnen beleven.

Bekijk ook: Trouwauto Woudenberg.

Schip

Dit is een wel wat bijzonder locatie, trouwen op een schip. Een mooi uitzicht, een binnen- en buitenruimte en meerdere locaties in 1. Wat wil je nog meer? Je maakt zo van jou bijzondere dag ook nog eens een uitstapje. Alleen nu moet je nog hopen dat er niemand zeeziek wordt…

Het strand

Het strand, wie houdt er nou niet van? Ook hier heb je een mooi ver gestrekt uitzicht. Een zonnetje bij deze locaties zou het zeker compleet maken! Om het nog leuker te maken kan je een strandtent afhuren voor lekker eten en drinken. Mocht het dan nog gaan regenen dan kan je gelijk droog zitten.

Het bos

Ben jij een echte natuurliefhebber dan is dit eigenlijk wel de perfecte trouwlocatie voor jou. Het bos is een plek die je met decoratie erg mooi kan aankleden om het zo nog magischer te maken. En nog iets leuks is dat je gelijk een mooie locatie hebt gevonden voor jullie trouwfoto’s. 

Hotel

Ideaal eigenlijk he? Je hebt een grote ruime ruimte, een restaurant en je zit ook nog eens droog. Een hotel heeft eigenlijk al alles wat je nodig hebt. Vele van ons denken hier niet gauw aan maar het is een hele praktische locatie!