Wanneer je in een nieuw huis gaat wonen of je woont al een tijdje in hetzelfde huis is het wel belangrijk dat je tuin er goed uitziet, je kunt dit doen door je tuin te bestraten. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten bestratingen waarvoor je kunt kiezen, de keuze ligt dan alleen nog bij jouzelf om te kiezen voor welke tegels je kiest. Hieronder geven verschillende soorten mogelijkheden waarvoor jij kan kiezen wanneer je bijvoorbeeld je tuin wilt gaan bestraten. 

Betontegels

Betontegels zijn geïnspireerd op de natuur en bieden een praktische oplossing voor elk terras of een oprit. Als je kiest voor betontegels kun je kiezen voor verschillende dealers zoals MBI beton voor kleurvaste betontegels of je kiest juist voor trommelstenen of gecoate betontegels.

Keramische terrastegels

Het kiezen voor keramische terrastegels is een goed alternatief voor natuurstenen. Keramische terrastegels hebben een aantal kenmerken, namelijk:  kleurvast, krasvast, maatvast en slijtvast. De kwaliteit van keramische terrastegels staat meestal erg hoog. Je moet wel goed opletten bij keramische terrastegels omdat sommige keramische tegels een speciale ondergrond nodig hebben.

Natuursteen tuintegels

De natuurstenen stralen eenvoud, schoonheid en kracht uit voor je tuin. Deze steensoort is dan ook de populairste keuze voor je oprit, terras of een tuinpad. Verschillende soorten natuursteen kun je gemakkelijk bestellen op de website van Bakker Buitenleven.

Nieuw gebakken klinkers

Wanneer je kiest voor gebakken klinkers maak je een duurzame keuze, de gebakken klinkers zijn duurzaam omdat ze kleurrecht, kleurvast en waardevast zijn. De gebakken klinkers zijn meestal hard gebakken waardoor de wateropname zeer gering is. De gebakken klinkers hebben daarom een lange levensduur en zo kiezen mensen ook vaak hiervoor.

Denk jij dat een van de bovenstaande soorten stenen wel bij jouw tuin past? Neem dan contact op met  Tuincentrum Heemskerk of ga een keer langs om het in het echt te zien.