Het hebben van mooie volle borsten is voor bijna iedere vrouw een droom, maar helaas geen werkelijkheid. Vele vrouwen gebruiken daarom verschillende middeltjes waarvan ze beweren dat het werkt. Helaas is dit ook niet altijd de werkelijkheid. De middeltjes gaan van zalfjes naar behandelingen en pilletjes slikken. Door deze middelen te gebruiken geloven de dames dat zij een vollere boezem krijgen, bij een enkeling zullen de borsten ook daadwerkelijk wat groeien maar dit zal dan niet komen door het gebruik van de producten en middelen.

De borst bestaat voornamelijk uit vet, en wordt vaak ook door de rest van je lichaam bepaald. Ben je wat voller dan gemiddeld dan is de kans groot dat je vollere borsten hebt. Ben je slanker dan gemiddeld dan is de kans groot dat je ook niet zulke grote borsten hebt. Er zijn natuurlijk uitzonderingen op de regel.

Een volle boezem kan je een behoorlijk steuntje in de rug geven. Zo kan het je meer vertrouwen geven, je voelt je vrouwelijker, kleding past mooier en je voelt je net even wat lekkerder als je met een aardig gewaagde decolleté rondloopt. Maar echt grote borsten hebben is ook niet altijd even fijn. Zo kunnen bloesjes vaak niet dicht, moet je een grotere maat kopen voor jasjes, je wordt altijd aangestaard en sommige jurkjes, bloesjes, jasjes en shirts kan je niet aan omdat het te erg opvalt. Maar het kan ook ernstig pijnlijke gevolgen hebben voor je rug, schouders en nek. Sommige meiden hebben hier al last van op een relatief jonge leeftijd, en laten daarom ook hun borsten verkleinen. Helaas kan dit voor sommige meiden pas als je 16 bent. Het is dan niet zo dat je vanaf je 16e die maat borsten houd die je op dat moment krijgt, je borsten groeien namelijk nog even door dus de kans bestaat er dat je borsten weer net zo vol worden als voorheen.

Zoals we weten is er een manier om kleinere borsten te maken maar ook zeker een borstvergroting is mogelijk. Om een borstvergroting laten doen is het wel van belang dat je niet over 1 dag ijs gaat, en dat je er goed over na denkt want het is een aardige ingreep.