Wanneer je een nieuw huis hebt gevonden en alles is geregeld moet je niet vergeten dat al je spullen vanuit je oude huis nog verplaatst moeten worden naar je nieuwe woning, wat je jezelf dan moet afvragen is: ga ik dit allemaal zelf vervoeren of schakel ik een verhuisbedrijf zoals Verhuizersrotterdam.nl in?. Wanneer je er voor kiest om een verhuisbedrijf in te schakelen zijn er een aantal belangrijke punten waar je op moet letten. Hieronder een aantal belangrijke punten waar je op moet letten bij het kiezen van een verhuisbedrijf.

De ervaring van het bedrijf

Wanneer je een verhuisbedrijf gaat inschakelen is het fijn om te weten wat de ervaringen zijn van het bedrijf, je wilt tenslotte niet je spullen in handen geven van een bedrijf die geen tot amper ervaring heeft omdat je dan bang bent dat er iets fout gaat op de verhuisdag. Wanneer een bedrijf geen tot amper ervaring heeft zegt dit niet gelijk dat het een slecht bedrijf is, tenslotte moet ieder bedrijf ergens beginnen,

Duur van het verhuizen

Het is belangrijk om met het verhuisbedrijf duidelijke afspraken te maken over de tijden, zo kun je op tijd bij je nieuwe huis arriveren om je spullen te ontvangen. Het verhuisbedrijf kan moeilijk een exacte tijd aangeven maar ze geven meestal wel een schatting van de tijd dat ze aankomen.

Totale kosten

De kosten van een verhuisbedrijf zijn bij elk bedrijf verschillend, het is daarom verstandig om eerst jezelf goed te verdiepen in de prijzen om zo achteraf niet een veel te hoog bedrag te moeten betalen. De kosten van een verhuisbedrijf zijn meestal gewoon het uur tarief en daarbij komen nog transportkosten, voorrijkosten en eventueel parkeerkosten.

Bescherming van de spullen

Het is natuurlijk belangrijk dat je spullen onderweg naar je nieuwe huis niet kapot gaan of beschadigd raken, daarom het is slim om eerst het verhuisbedrijf te benaderen of zij voor bescherming zorgen of dat je dit zelf moet regelen. Verhuisbedrijf Dordrecht adviseert je bijvoorbeeld om al je spullen in verhuisdozen te verpakken.