Vraagt jouw beste vriendin last minute of je meegaat naar een feestje? Of heb je na je werk gewoon maar heel weinig tijd om je klaar te maken voor het feest? Dan zul je jezelf snel party proof moeten maken. Want je wil er natuurlijk wel goed uitzien! In deze blog geven we je een aantal tips hoe je snel party proof bent voor een feestje.

Ga voor kleur

Heb je weinig tijd om een outfit uit te kiezen? Dan is het altijd een goed idee om te kiezen voor een uni kleur. Trek een rood, paars of goud jurkje aan en je steelt meteen de show! Ook rijkelijke stoffen zoals fluweel of satijn doen het altijd goed voor een feestje.

Statement items

Dit jurkje kun je makkelijk afmaken met een statement item. Heb je een paar opvallende hoge hakken in je kast staan die je bijna nooit draagt? Dan is dit de perfecte gelegenheid! Ook een grote ketting, riem of haaraccessoire is het perfecte statement item om je outfit snel party proof te maken.

Hair extensions

Voor een feestje is het leuk om net wat extra aandacht te besteden aan je haar. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor clip-in hair extensions. Door de clips kun je deze makkelijk in je haar bevestigen. Zo creëer je binnen no time extra lengte en volume in je haar. Maak bijvoorbeeld een chique paardenstaart of draag je haar gewoon los. Wil je hair extensions kopen? Dan kun je bijvoorbeeld terecht bij Hairextensions Voordeel.

Sieraden

Een paar mooie glanzende sieraden kunnen er ook voor zorgen dat je er snel feestelijk uitziet. Kijk dus eens in je sieradenkistje of in het sieradenkistje van je moeder en zoek een paar mooie sieraden uit.

Make-up

Natuurlijk kun je ook met je make-up wat extra uitpakken voor een feestje. Breng een bronzer aan voor een mooie glow en natuurlijk mag ook een lipstick niet ontbreken. Met een mooie rode lipkleur creëer je binnen no time een feestelijke look. Ben je heel behendig in het aanbrengen van een eyeliner? Dan zorgt ook dit dat je er extra feestelijk uitziet. Krijg jij snel een glanzende huid? Na een hele dag werken is het wel zo fijn om dit glanslaagje weer te kunnen verwijderen. Dep je gezicht dus even met blotting paper voordat je naar je feestje gaat.

Een lekker luchtje

Bij een feestje hoort natuurlijk ook een lekker luchtje. Wil jij dat je je favoriete parfum extra goed ruikt? Dan kun je het beste de bijbehorende douchegel en bodylotion gebruiken. Zo ruik je je geur veel langer, ook wanneer je urenlang op de dansvloer staat!