Ben je in je vrije tijd wel eens bezig met gokken? Dan is dit artikel wel iets voor jou. Er bestaan ook heel erg leuke films over gokken of waarin gokken voorkomt. Misschien kan jij hier nog wel eens het een en ander van leren! En het zijn ook nog eens leuke films om te kijken. Een bonus is altijd leuk bij het online gokken! Lees je daarom goed in over de online casino bonus en stortingsbonus

California Split

California Split is een film uit 1974. Het is een film van Robert Altmans maar dit is 1 van zijn minder bekende films. In de film volgen we gokker Charlie (Elliott Goud) die een vriendschap krijgt met beginner Bil (George Segall). De vriend Bill raakt langzamerhand verslaafd aan het gokken. Hierbij krijgt hij natuurlijk ook een flinke schuld. Hij besluit daarom om al zijn bezittingen te verkopen en met het overgebleven geld mee te doen aan een gerenommeerd pokertoernooi. Wat er daarna gebeurt is iets dat niemand zou verwachten.

The Hustler

The Hustler is een film uit 1961. De film gaat over “Fast Eddie” Felson (Paul Newman) en getalenteerde poolspeler. Hij moet het vak nog een beetje onder de knie krijgen waardoor hij nare tegenslagen tegemoetkomt. Zijn alcoholistische vriendin Sarah probeert hem uit de gokwereld te krijgen maar Eddie is vastberaden.

The Sting

Paul Newman en Rbert Redford spelen twee oplichters tijdens de Grote Depressie. Johnny wil vraak nemen voor de moord op zijn partner. Dit doet hij door hulp in te roepen van Henry die al jaren op de vlucht is voor de FBI. 

The Cincinnati Kid

De film wordt gespeeld door Steve McQueen, een jonge kaartspeler. Het is een echte klassieke gok film. Veteraan Lancey Howard, ook wel The Man genoemd brengt een bezoek aan de stad. Hij wil The Kid zijn slag slaan. Zijn vriend Shooter waarschuwt hem. De confrontatie gaat tussen zes spelers. Een voor een vallen ze af wat tot een onvermijdelijk duel leidt. 

God of the Gamblers

Dit is een actiekomedie waarin Ko Chun de hoofdrolspeler is. In de voor de hand liggende stijl van de Hong Kong films volgen we de avonturen van de meesterkaarter en een aantal van zijn minderbedeelde volgelingen. Een potje kaarten is nog nooit zo spannend in beeld gebracht totdat deze film uitkwam!