Heb je ook zin om je tuin weer even op te knappen, maar heb je nog niet genoeg ruimte in je auto om alle spullen in te vervoeren? Dan kun je gemakkelijk een auto huren om dit klusje te klaren. Let er wel altijd op welke spullen je wilt verhuren. Er is namelijk een verschil in het vervoeren van spullen die lang/klein, vloeibaar of breekbaar zijn. Vandaag vertellen we je meer hoe wij onze tuin zouden opknappen en waar wij normaal gesproken rekening mee houden.

Creëer je eigen moestuin

Een groene tuin is in. Net zoals de biologische-trend op het moment. Moestuintjes zijn ideaal bij het verzamelen en kweken van je eigen plantjes, fruit en groeten. Want wat is er nou leuker dan koken met verse én biologische groenten uit je eigen moestuin? Super leuk en leerzaam om met de kids te kijken naar het groei- en kweekproces van de planten. Niet alleen is dit zeer leerzaam en handig, je tuin krijgt een frissere aanblik.

Een chille tuinset in de zon óf een relaxplek in de schaduw

De keuze in tuinmeubels is enorm. Zo kun je bij een Kees Smit Tuinmeubelen, IKEA of Jysk je ogen al uitkijken. De aanblik van je tuin bepaalt de sfeer van je tuin. Vanwege de grote keus in tuinsets kun je zelf kiezen voor een tuinset die het beste bij de sfeer van je tuin past. Wil je namelijk veel BBQ’s geven? Zorg dan dat de tuinsets optilbaar zijn zodat je de gewenste positie van de set altijd nog kan aanpassen. De één houdt van uren vertoeven in de zon en de ander zit liever in de schaduw. De mogelijkheden in posities van de tuinset zijn eindeloos. Kies voor een T-positie bij een BBQ, een L-positie bij een familie-uitje of een U-positie bij een leuke date. Afhankelijk van waar je zon op- en ondergaat kun je kiezen welke positie jou het beste uitkomt. Wil je een bus huren? Een busje kun je al huren voor nog geen €45,- per dag.

Fleurige bloemen

Niet alleen wil je dat je tuin een mooie tuinset bezit en een frisse aanblik geeft met haar groente groenten en planten. Je wilt natuurlijk ook een beetje kleur in je tuin. Gekleurde bloemen zijn ideaal om meerdere kleuren in je tuin te combineren. Voornamelijk de rozen en viooltjes staan zeer mooi in de lente-/zomerperiode.