Het weer wordt beter en de zon laat zich vaker zien. De klok is naar zomertijd gegaan en de avonden worden langer. Heerlijk dat de lente is begonnen en straks de zomer er weer aankomt. De lente- en zomerkleding kan weer uit de kast. En daarbij draag je natuurlijk de hipste sieraden bij. Maar wat zijn eigenlijk de trends op het gebeid van sieraden en accessoires?

Een van de eerste dingen die opvalt, is dat eigenlijk alles kan en mag. Kort, lang, middellang, alle lengtes zie je terug in het modebeeld en kunnen met elkaar gecombineerd worden. Denk hierbij aan lange en korte kettingen, strakke en hele losse armbanden, sjaaltjes van alle lengtes. Van hele strakke bandjes om je nekt tot aan lange fladderende luchtige sjaals, nonchalant om je heen gedrapeerd. Het kan en mag allemaal. Dit geldt ook voor het gebruik van kleuren in de sieraden. Van zwart en wit tot aan hele vrolijke kleuren zoals geel, roze en rood zien we terug in de sieradentrends. En het mag, net als bij de lengtes, allemaal met elkaar gecombineerd worden. Het is bijna hoe gekker, hoe beter.

Tip: https://www.ikbensieraden.nl/oorbellen-kopen/ringen/

Blijft er dan niks gelijk? Jawel, de belangrijkste trend die blijft zie je bij de gebruikte materialen. De basis is en blijft nog steeds zilver en goud. Aangevuld met materialen die de natuur vertegenwoordigen zoals veren, leer en edelstenen en parels. De verbinding met de natuur is de belangrijkste trend op het gebied van sieraden het komende seizoen. We willen ons graag één voelen met de natuur en we laten zien dat de natuur belangrijk is voor ons. Dit besef zie je terug in de sieraden die we dragen. We kiezen steeds meer voor natuurlijke en pure materialen zoals edelmetalen, leer, steen en parels.

Verder krijgen horloges weer een prominentere rol in de versiering van het lichaam. Naast de traditionele modellen zien we ook steeds meer smartwatches. Die worden ook steeds kleurrijker en modieuzer. Zo kan je ook met de keuze voor je smartwatch je persoonlijkheid laten zien. Behalve dat dit horloge erg handig is kun je er een echt modeaccessoire van maken.

Uitgelicht: https://www.ikbensieraden.nl/ring-kopen/gouden-ringen/

Modern hip horloge zakelijk

Wat is er mooier dan je gadget als modeaccessoire in te zetten? Genoeg mogelijkheden dus om je deze lente en zomer van je trendy kant te laten zien. Gebruik je sieraden om je outfits op te vrolijken en je persoonlijke uitstraling te accentueren.