Je kunt via het internet een elektrische fiets vergelijken met andere merken. Al snel zul je erachter komen dat Amslod hier vaak tussen verschijnt. Dit zie je ook weer terug in de Reviews Amslod Fietsen. Wij gaan net dat stapje verder voor onze klanten. Zo bieden wij de mogelijkheid aan om een proefrit aan huis te maken. Dit is geheel vrijblijvend. Daarnaast is de garantie niet 2 maar 3 jaar. En daar gooien wij nog eens service aan huis of het werk bovenop. Dit is dan ook de reden waarom steeds meer klanten kiezen voor onze populaire fietsen. Daarnaast hebben wij een kleurendisplay op de meeste fietsen. Hier kan je gemakkelijker data en gegevens vanaf lezen. Ook kun je bij ons zelf je favoriete fiets kiezen. Ga je voor veel fietsen dan is dit de voorwielmotor. Ga je voor zo min mogelijk trappen dan is dat de middenmotor.

Wat zijn de voordelen van een elektrische fiets?

Veel mensen kopen een elektrische fiets omdat ze minder willen trappen. Het is echter een vooroordeel dat je hiervoor lichamelijk slecht moet zijn. Er zijn ook mensen die gewoon voor gemak kiezen om sneller op het werk te komen. Ook zijn er mensen die de fietsen kopen om bij te dragen aan een beter milieu. De toekomst ziet er dan ook zonnig uit voor de elektrische fiets. Wij hebben namelijk de laatste technische snufjes in het kleurendisplay gegooid. Ook zijn klanten erg te spreken over de garantie aan huis die wij bieden. Maar ook vinden mensen het fijn om een vrijblijvend proefrit te hebben gemaakt. Zo kun je de fiets ook echt ervaren in al zijn doen. Het is een weloverwogen keuze die je moet maken voor een aantal jaren. Je wil er namelijk zo lang mogelijk van kunnen profiteren.

Welke aandrijving kies jij?

Er zijn 2 soorten aandrijvingen waar je uit kunt kiezen. De middenmotor is de meest populaire soort onder de elektrische fietsen. Dat komt omdat hij weerstand biedt. Dit doe hij zowel bij harde wind als hoge heuvels of bergen. Maar ook fiets je in stabiel tempo. Wanneer jij minder hard gaat zal de ondersteuning ook minder hard gaan en vice versa. Vooral als je hem veel gebruikt wordt dit model vaak gekozen. Voor de mensen die graag lange afstanden fietsen hebben wij een unieke voorwielmotor. Deze biedt als het ware alleen een beetje ondersteuning op het voorwiel. Echter kun je er dan wel veel langer mee rijden. Wat het de ideale fiets maakt om mee op vakantie te nemen.

Wat klanten zeggen over deze fietsen

De Amslod ebike ervaringen zijn over het algemeen heel positief. Vooral over het feit dat wij een goede en snelle garantie bieden krijgen wij complimenten. Wij geven namelijk 3 garantie aan huis en onderweg. Je hoeft niet meer met de fiets helemaal naar de fietsenmaker te lopen of te rijden. Daarnaast hebben wij ook een accu die veel langer mee gehad. Dit komt door de nieuwste technologieën. En ook zijn wij het meest klantvriendelijk.