Misschien ken je Kim Kardeshian wel. Een vrouw die een opvallend uiterlijk heeft en bekend staat om haar grote billen. Ze heeft een echt zandloper figuur met hele smalle taille en een grote kont. Veel vrouwen zijn jaloers op haar figuur en willen er ook zo uit zien. Het is een beetje een modetrend geworden.

Zo een figuur kun je vaak niet op natuurlijke wijze krijgen. Je kunt wel afvallen en je buik trainen, maar de verhoudingen zullen nooit zo worden als je wenst. Je zit namelijk ook vast aan jou eigen postuur.  Je kunt dus wel afvallen bij je taille, maar waarschijnlijk word je kont dan ook kleiner waardoor je alsnog niet het welbekende Kim Kardeshian karikatuur figuur krijg. Er zijn wel andere oplossingen voor om zo een figuur te creëren. Deze zijn alleen niet heel gezond voor je lichaam, maar ze hebben wel effect. Zo bestaat er een waist trainer die voor slanke taille zorgt. Dit is een te strak korset die ervoor zorgt dat je taille worden samengeperst. Vaak worden je organen in je buik gedrukt en dit kan voor schade zorgen. Er zijn zelfs vrouwen flauwgevallen toen ze dit korset droegen.

Dit blijkt maar weer hoe ongezond het is. En toch zijn er nog steeds veel vrouwen die een waist trainer aanschaffen vanwege hun uiterlijk. Blijkbaar vinden ze hun gezondheid minder belangrijk dan hun uiterlijk. Het middel om je taille slank te krijgen is dus niet echt gezond. Naast slanke taille willen vrouwen dan ook nog een mooie kont hebben. En het liefst niet te klein. Hier kan je als vrouw zijnde heel veel squats voor gaan doen zodat je mooie billen krijgt, maar veel vrouwen zijn hier te lui voor. Die vrouwen die hier te lui voor zijn die kopen dus liever een billenbroekje. Een billenbroekje is eigenlijk een soort push up bh maar dan niet voor je borsten maar voor je billen. In een billenbroekje zitten vullingen en die corrigeren de vorm van je billen direct. Je krijgt dan gelijk de volle ronde billen die je wilt hebben. Je hebt ze in verschillende vormen en maten en ze werken allemaal net even iets anders. De een creëert een groter effect dan de ander. De corrigerende eigenschappen van de billenbroekjes zorgen er wel voor dat je mooie billen hebt, maar deze zijn niet van je zelf. Dat is voor sommige mannen toch een beetje een tegenvaller als blijkt dat je eigenlijk een beetje vals speelt. Wat dat betreft kun je beter gewoon een paar keer in de week naar de sportschool gaan om je billen te trainen.  Lekker veel squatten en dan komen die mooie billen vanzelf wel. En dan hoef je dus ook niemand meer voor de gek te houden.